وکیل خانواده
نگاهی گذرا به آمارهای ارائه شده از سوی قوه قضاییه بیانگر آن است که بخش عمده ای از دعاوی، به موضوعات مربوط به امور خانواده اختصاص یافته است. اختصاص شعبی از محاکم قضایی به امور خانواده خود دلیل مثبت این ادعاست.این امر خود مبین نیاز مبرم به وکیل خانواده ، وکیل طلاق و وکیل مهریه می باشد.
با افزایش دعاوی خانوادگی در محاکم، ورود وکیل متخصص و متبحر در امور خانواده را توجیه می سازد. در واقع، حق هر موکل، بهره مندی از وکیل خانواده زمینه حا شکایات خانوادگی،مهریه ، طلاق و اجرت المثل است تا با آسودگی خاطر بتوانند به خواسته خود برسند.
در حقیقت، داشتن وکیل خانواده زبده در زمینه امور خانواده، به دلیل آگاهی کامل وی از حقوق و وظایف زن و شوهر، می تواند روند رسیدگی به پرونده را پیش بینی و بر این اساس، حقوق موکل خود را به نحو احسن تأمین نماید.
در ادامه می توانید با مطالعه موضوعات مربوط به امور خانواده به اهمیت و مزایای داشتن وکیل خوب خانواده آشنا شوید.
وکیل خانواده، یک وکیل پایه یک دادگستری است که توانایی حل پرونده های حقوقی خانوادگی را دارا باشد. از آنجایی که عمده مسائل مطرح شده در این نوع پرونده ها، اختصاص به روابط شخصی افراد دارد، آگاهی کامل از شرایط پیش آمده در عین رازداری از مهمترین ویژگی های وکیل خانواده است. وکلای خانواده در تیم تخصصی بنیاد حقوقی سخن آرا با تجارب بسیار در این حوزه فعالیت می نمایند. آنها می توانند به خوبی چالش ها و فرصت های قانونی در مشکلات خانوادگی را برای شما توضیح دهند ومقتدرانه به حل و فصل اختلافات شما بپردازند.
چه وکیلی میتواند در این نوع دعاوی قبول وکالت نماید؟
وظایف وکیل خانواده در دعاوی خانواده چیست؟
وکیل خانواده خوب چه ویژگی هایی دارد؟
اکثر وکلا در دعاوی خانواده از تکنیک های روانشناسی برای حل مسائل و اختلافات اولیه زوج و زوجه بهره میبرند و اصل بر این است که برای زوجین تمام تلاش به کار گرفته شود که زندگی آنان به جدایی کشیده نشود.
با توجه به پیچیدگی هایی که در تمامی دعاوی حقوقی از جمله دعاوی خانواده وجود دارد، وکیل دادگاه خانواده فردی است که بتواند به درستی مسائل را سنجیده، استدلال و مستندات خود و پیامدهای قانونی را به روشنی برای موکل بیان نماید. از ویژگی های بارز وکیل متخصص خانواده، پیش از هر چیز، آن است که یک شنونده صبور و دعوت کننده به صلح و آرامش باشد. با توجه به اینکه مسائل خانواده همیشه با خود تنش ها و استرسهای فراوانی را به دنبال دارد، ممکن است عدم انعطاف زوجین در حل اختلافات آنها، زمان دادرسی را افزایش داده و جو روانی حاکم بر آنها را به تبع برای طرفین از بین ببرد بنابراین وکیل خانواده باید متبحر در مدیریت این امر باشد.
بسیاری از محکومیتهای دعاوی خانواده به سبب عدم آگاهی از قوانین و مقررات شکل میگیرد. بنابراین شاسیته است قبل از هر اقدام از یک وکیل متخصص در آن زمینه، از جمله تیم حقوقی متخصص در دعاوی خانواده در بنیاد حقوقی سخن آرا در کرج و تهران کمک بگیرید.
همچنین در این مبحث امور حسبی نیز مورد بررسی قرار می گیرد. امور حسبی مربوط به احوال شخصی است و بدون اینکه اختلاف و دعوایی بین طرفین صورت گرفته باشد، دادگاه موظف است به این درخواست ها رسیدگی نماید. از جمله امور حسبی که برای همگان آشنا و شناخته شده است؛ انحصار وراثت و تقسیم و تحریر ترکه میباشد و از آنجایی که این درخواست ها در بین اعضای خانواده ها مطرح می گردد، در دسته بندی وکیل خانواده قرار گرفته اند این درحالیست که مرجع صالح به رسیدگی به امور حسبی برحسب مورد می تواند شورای حل اختلاف، دادگاه خانواده یا دادگاه عمومی حقوقی باشد و یا در برخی موضوعات با نظر مستقیم دادستان نسبت به آن ها تصمیم گیری به عمل می آید مانند امور مربوط به قیومیت.
بنیاد حقوقی سخن آرا با بهره مندی از وکلای پایه یک دادگستری متخصص در دعاوی خانواده، در کرج و تهران آماده ارائه مشاوره و قبول وکالت در پرونده های خانواده می باشد تا شما را در رسیدن به نتیجه مطلوب در خصوص دعاوی خانواده یاری نماید.
وکیل خانوادگی آنلاین
یکی از دغدغه های امروز افراد عدم وقت کافی جهت مراجعه حضوری به دفاتر وکالت می باشد ، از طرفی با توجه به شلوغی و ترافیک در سطح شهر تهران و کرج حضور متقاضی جهت دریافت مشاوره وکالت بسیار سخت میباشد ، از این رو بنیاد حقوقی سخن آرا ساز و کار ارائه خدمات بر بستر آنلاین یا همان وکیل خانواده آنلاین را راه اندازی نموده است .
وکیل خانواده رایگان
موسسه حقوقی سخن آرا ، بعنوان بهترین و قوی ترین دفتر وکالت در کرج و تهران در تمام زمینه های حقوقی و کیفری و همچنین بصورت اختصاصی در زمینه وکالت خانواده و وکیل خانواده برای متقاضیان عزیز مشاوره دارد .
عنوان دعاوی خانواده مرتبط:
قوانین مرتبط به دعاوی خانوادگی :
قانون حمایت از خانواده و آئین نامه اجرایی آن، قانون مدنی، قانون امور حسبی، آئین دادرسی مدنی، آراء وحدت رویه و نظریه های مشورتی